Podzim v Brně

Verča Raková, 24. 9. 2020

Krásné babí léto je za námi a teď už nás čeká ten pravý sychravý podzim. Přesto jsem se rozhodla nepropadat depresím a podívat se na to z té lepší stránky. Teď totiž nastal ten správný čas na cestování a objevování krásy českých měst. A protože u nás máme v sychravých dnech ještě o něco větší chuť jíst, jsou naše podzimní výlety vždy spojené s dobrým jídlem.

Letošní podzim jsme odstartovali výletem do Brna, kam jsme jeli s manželem a našimi přáteli. Hned po příjezdu jsme vyrazili do centra, kde je krásné náměstí. Tady jsme se chtěli společně naobědvat a zahájit tak nabitý program, který nás až do večera čekal. Otevřela jsem aplikaci Dáme jídlo a měla jasno, objednám všem peckový jídlo z restaurace Point Burger. Šla jsem na jistotu, tady to máme s manželem fakt rádi.

Do košíku jsem dala dva klasické burgery s hovězím, jejich speciální hot dog a vegetariánský burger. Vše jsem objednala v menu s hranolkami a omáčkami. Mezitím jsme si na náměstí dali pivo do kelímku a čekali na kurýra.

Nejprve nás mile překvapila rychlost doručení a pak i vychytané obaly na burgery, díky kterým držely pohromadě a nic z nich nevypadlo. A ta vůně? Ta byla neskutečná, radost se zakousnout!

Na jídle si všichni pochutnali a básnili o tom ještě druhý den. Takže je jasné, že zahájit výlet obědem z Point Burgeru byl ten nejlepší nápad a díky Dáme jídlo jsme si ho mohli užít na místě, kde to máme rádi.

Dalším, nejen podzimním, výletům s Dáme jídlo ZDAR 🙂

 

Podobné

Všechny

Losos na 3 způsoby. Najděte si ten svůj

Je delikátní, zdravý, snadný na přípravu a krásný na pohled. Losos je dokonalá surovina, se kterou je v kuchyni radost pracovat. Vykouzlíte z něj fantastickou rychlou večeři i netradiční delikatesu hodnou svátečního stolu. Klíčem k dokonalému lososu na jakýkoliv způsob je jednoduchost. Losos je chutný sám o sobě, stačí mu jen dodat šmrnc špetkou koření a bylinek. Inspirujte se našimi tipy na přípravu lososa a vychutnejte si ho ve všech podobách.

Nejoblíbenější témata